Dual Action Makeup Remover
Dual Action Makeup Remover

Dual Action Makeup RemoverDe ideale oog- en lip make-up remover voor iedere dagDe Tweefasige formule combineert de reinigende eigenschappen van een olie met de verfrissende eigenschappen van water ...

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dual Action Makeup Remover

De ideale oog- en lip make-up remover voor iedere dag
De Tweefasige formule combineert de reinigende eigenschappen van een olie met de verfrissende eigenschappen van water om je een superieure reinigingservaring te geven. De unieke formule wordt bij het schudden geactiveerd, om je make -up met een verfrissend gevoel zachtjes weg te toveren- en dat zonder ook maar de geringste vettige sporen achter te laten. 

De slimme formule verwijdert zelfs de meest hardnekkige en watervaste make-up die anders ook na meertalige reining op de huid achter blijft.

Verwijdert make-up mild en grondig. Tegelijkertijd voorziet de Dual- Action-formule de huid van essentiële werkzame stoffen.

Toepassen in 4 eenvoudige stappen:

  1. Het flesje goed schudden, zodat de 2 fasen zich met elkaar vermengen. 
  2. Aanbrengen op een wattenschijfje (maak dit wattenschijfje licht vochtig, dit gaat ervoor zorgen dat je minder product op je wattenschijfje doet)
  3. Zacht over de oogleden, de lippen en het gezicht vegen.
  4. Droog deppen en klaar is kees ;) 

Voor wie:
Perfect voor iedereen die cosmetica en make-up draagt. Speciaal geschikt voor gevoelige ogen en huid.

Tip:
De beste make-up-looks beginnen en eindigen met een schoon, fris gezicht. Voeg dit product toe aan je avondroutine en geniet van de verfrissing!

Verpakking:
Fles van 100 ml

Artikelnummer: JC51855