Men Post Shave Face Tonic
Men Post Shave Face Tonic

Men Post Shave Face Tonickalmeren en voorbereidenOns peilende, talg verminderende 'powerpakket' help om de poriën te openen, scheerproblemen te verminderen en het ingroeien van haartjes te voorkome...

€ 22,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Men Post Shave Face Tonic
kalmeren en voorbereiden

Ons peilende, talg verminderende 'powerpakket' help om de poriën te openen, scheerproblemen te verminderen en het ingroeien van haartjes te voorkomen. 


WAT DOET HET: 

Deze verfrissende, vloeibare lotion voorkomt het ingroeien van haartjes en het verstoppen van poriën. Milde adstringerende (poriënverminderende) werkzame stoffen gaan overtollige talg tegen, salicylzuur verwijdert voorzichtig poriën verstoppende dode huidvellen en het Skin Comfort Complex helpt bij scheerproblemen, kalmeert de huid en laat het gezicht en hals er helder en stralend uitzien.  


TOEPASSING : 

's Ochtends en 's avonds: Na het wassen of scheren met een wattenschijfje op he gezicht en de hals aanbrengen. Zo nodig voor het scheren gebruiken. Vervolgens verzorging aanbrengen. De huidvriendelijke en dermatologische bevestigd.

TOP-TIP: weinig tijd? Het aanbrengen van deze all-round lotion duurt slechts enkele seconden, maar je huid ziet er direct gladder en kalmer uit. Bovendien kun je de lotion VOOR en NA het scheren gebruiken. In ieder geval biedt de lotion vele voordelen en duidelijke resultaten in slecht één eenvoudige stap.

WAT ERIN ZIT:
 

ROYAL JELLY RJX:

De huid ziet er jonger uit en voelt jonger aan. 

SKIN COMFORT COMPLEX:

Helpt bj scheerproblemen.

SALICYLZUUR:

zorgt voor een zachte peeling die het ingroeien van haartjes en het verstoppen van poriën voorkomt

HAMAMELIS:

vermindert rode vlekjes en grove poriën