Boost met een geweldig hoogwaardige elixer Gelée Royal en zijn superfoods
De juiste verzorging te vinden, kan soms een uitdaging zijn. Bij JAFRA vereenvoudigen we die lastige keuze met super-efficiënte producten die perfect beantwoorden aan de behoeften van je huid.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost Ritual is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.

Boost bevat vitaliserende matcha, superfood-extracten, fytonutriënten, vitaminen en mineralen en JAFRA’s exclusieve Royal Jelly RJX – de volgende generatie Royal Jelly- technologie.

Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen – voor een huid die er gewoon gezonder uitziet.


Superfood:

We weten allemaal dat het goed is voor de inwendige mens. 
Maar hoe helpt superfood je om je huid er perfect stralend uit te laten zien? 


Inde Boost-formules zitten enkele van de meest werkzame superfoods uit de natuur: matcha, watermeloen, citrusfruid, aÇaibes, koskoswater, spinazie, rode biet en duindoorn. Ze zijn rijk aan actieve werkzame stoffen en voorzien de huid van een werkzame combinatie van anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen. Deze natuurlijke superhelden bieden bescherming tegen negatieve milie-invoeden, vrije radicalen en UV-straling en zorgen voor een frisse, gezonde en stralende teint.

 

Boost Skincare ritueel 4 eenvoudige stappen in 4 minuten Skin Care Ritueel 

Voor wie is de boostlijn?
  • huidleeftijden 20-30 j 
  • alle huidtypes gekozen kan worden uit 2 verzoringsrituals voor de Normale Gemende / Vette huid of de Droge / Gevoelige huid.
  • Jonge klanten of diegene voor wie gezichtsverzorging nieuw is. 
  • Klanten die op zoek zijn naar een eenvoudige manier van gezichtsverzorging. 
  • wie de aller eerste tekens van veroudering willen tegen gaan 


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • tag_faces Niet getest op dieren
  • euro_symbol Lage verzendkosten
  • https Online veilig & snel betalen