Jafra Royal Revitalize Volcanic Micro Polish Mask

Royal Revitalize Volcanic Micro Mask WAT IS HET Vulkanische en micropeeling- stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren. Na gebruik heb je een zachte, stra...

€ 49,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Royal Revitalize Volcanic Micro Mask

WAT IS HET

Vulkanische en micropeeling- stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren. Na gebruik heb je een zachte, stralende en jonger uitziende huid. Je zult een directe en duurzame werking ervaren.

WAT DOET HET

Bij gebruik 2-3 per week verwijdert dit combinatieproduct van micropeeling en masker afgestorven huidschilfertjes, versnelt de celvernieuwing en reinigt de poriën.
Werkt sterk op een gepigmenteerde huid door zijn Alfa- Hydroxyzuren 

Onderaan deze tekst een foto. 

TOEPASSING

2 - 3 keer per week het masker zacht in de huid inmasseren, daarbij de huid rond de ogen vermijden.

  • Als peeling: 2 - 3 minuten in de huid inmasseren en grondig uitspoelen.
  • Als masker: 2 - 3 minuten in de huid inmasseren en nog eens 20 minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen.
  • Als microdermabrasion: 2 - 3 minuten met behulp van de Revitalizing Sonic Cleanser tool in de huid inmasseren en goed afspoelen.

BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN

ROYAL JELLY RJX

Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen.

KIEZELAARDE, LAVAGRANULAAT EN PAPAYA- EXTRACT

Natuurlijk microgranulaat, rijk aan mineralen, en milde fruitzuren maken de huid zacht glad, verwijderen schadelijke stoffen en geven een stralend, poriëndiep gereinigd huidbeeld.

Verpakking: tube 100 ml


Onze Duitse collega DD heeft voor en na foto’s genomen terwijl ze het nieuwe Royal Revitalize Volcanic Polish Micro Mask gebruikt heeft.

Kijk snel mee wat het na enkel behandelingen met Steffi haar gelaat doet.

Het geweldige masker heeft ze aangebracht, 20 min laten werken en daarna als microdermabrasion behandeling met onze Sonic cleanser en witte opzetsponsjes, het masker verwijdert. Dit van binnen naar buiten toe. Door de trillingen van de sonic cleanere gaat onze celverdeling nog sterker gestimuleerd worden, waardoor ook nadien alle andere producten nog dieper in onze huid kan trekken en haar werk heel goed kan doen.