Royal Jelly Ritual Global Longevity Balm
Royal Jelly Ritual Global Longevity Balm

Royal Jelly Global Longevity Balm De eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van h...

€ 81,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Royal Jelly Global Longevity Balm

De eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu.

Werking:

Beschermt en herstelt Royal Jelly Global Longevity Balm is een stimulerende, luxueuze balsem met opvallende resultaten in klinische tests. Een combinatie van de vooruitstrevende actieve stoffen, zoals JAFRA's exclusieve RoyalActive Peptide, helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de bestendigheid van de huid tegen stress en de schadelijke invloeden van het milieu weer op te bouwen.

Gebruik:

Breng de Royal Jelly Global Longevity Balm als laatste stap van je dagelijkse schoonheidsritueel aan, dus na de reiniging met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk en behandeling met Royal Jelly Vitamin Infusion Serums en Royal Jelly Solar Protection SPF 50.

Verpakking:

Dispenser van 50 ml