Royal Jelly Revitalizing Sonic Cleanser

Royal Jelly Revitalizing Sonic Cleanser +GRATIS 4 MICRODERMABRASION SPONSJES    Vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een was...

€ 81,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Royal Jelly Revitalizing Sonic Cleanser

+GRATIS 4 MICRODERMABRASION SPONSJES 

 

Vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.


Werking:

Krachtig en toch voorzichtig Zachte siliconenborstels verwijderen make-up, vuil en vet grondig en zorgvuldig en maken je huid extreem fris, stralend en gereed om de voordelen van de eersteklas huidverzorgingsproducten van JAFRA optimaal te benutten. In tegenstelling tot andere borstels hoeven deze slijtvaste borstels bijna nooit vervangen te worden.
 

Gebruik:

Maak elke ochtend en avond het gezicht vochtig en breng een kleine hoeveelheid Royal Jelly Gentle Cleansing Milk op het gezicht of de borstelkop van het vitaliserende gezichtsreinigingssysteem aan. Schakel het gezichtsreinigingssysteem in en beweeg dit ongeveer twee minuten over het gezicht of totdat de huid volledig gereinigd is. Spoel je gezicht daarna grondig af met warm water. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je Royal Jelly-ritueel.

Bij een gecombineerd gebruik van het vitaliserende gezichtsreinigingssysteem en de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk bereik je opvallende resultaten.