Top

Royal Jelly Ritual Vitamin Infusions Extra Hydration Serum

Nieuw
  • Royal Jelly Ritual Vitamin Infusions Extra Hydration Serum
46,50
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 5


Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum

Dit uiterst geconcentreerde serum werkt doelgericht bij een droge huid, doordat het 24 uur lang continu vocht inbrengt en de huid tot rust brengt.

Werking:

Het brengt vocht in, de hele dag Ondersteun de beschermende barrière van je huid en voorkom uitdroging met behulp van Royal Jelly Extra Hydration Serum. Een innovatieve formule voor een intensieve vochtinbrengende verzorging met de kracht van koninginnegelei en de voordelen van vitamine E, een bijzonder werkzame antioxidant met verzorgende eigenschappen. Het serum versterkt tevens de voordelen van de Royal Global Longevity Lotion.

Gebruik:

Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk. Breng het Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum met vitamine E aan op het gezicht. Laat het intrekken. Breng daarna de Royal Jelly Vitamin Infusions Sun Protection Fluid SPF 50 aan en laat het intrekken (alleen 's morgens). Breng tenslotte de Royal Jelly Global Longevity Lotion aan.

Tip:

Algen vormen een hoofdbestanddeel van het Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum met vitamine E. Ze hebben een rustgevende invloed op de huid. Hun mineralen maken de huid zacht en werken vochtinbrengend.

Verpakking:

Dispenser van 30 ml


Artikelnummer: JC15234
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code