Ultra Nourishing Body Moisturizer
Ultra Nourishing Body Moisturizer

Rijk voedende lichaamscrème met puur goud Enkel verkrijgbaar in november!

Standaard levertijd

1 dag

€ 50,00
€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Ultra Nourishing Body Moisturizer

Rijk voedende lichaamscrème met hyaluronzuur, vitaminen en een vleugje puur goud.
 
Tijdens het koude jaargetijde ziet onze huid er vaak droog en mat uit. In de apotheek kunnen we rijk voedende crèmes vinden, maar deze zijn meestal stug en onaangenaam van textuur, laten zich lastig over het lichaam verdelen en geven ons over het geheel een onelegant gevoel.  

Vooral rond de feestdagen mag er echter wel een beetje extra glamour in de dagelijkse verzorgingsroutine. Met de Ultra Nourishing Gold Body Moisturizer met huidverzorgende en hydraterende gouddeeltjes heeft JAFRA precies wat je daarvoor nodig hebt. De rijke, crèmige textuur smelt op de huid en laat zich optimaal verdelen, voor een superieure verzorgingsbeleving. Het hele lichaam ziet er al snel weer fris en stralend uit. Maar dat is nog niet alles:

  • Breng voor mooie handen een royale hoeveelheid als handmasker aan en trek er latex- of katoenen handschoenen over aan en laat 20 minuten lang of gedurende de nacht inwerken.  
  • Voor een nog glamoureuzere presentatie, bijvoorbeeld voor kerstvieringen en oudejaarsgala's, een beetje High Pigment Eyeshadow 'Seashell' door de Body Cream mengen en zacht op decolleté en armen aanbrengen.  
  • De Ultra Nourishing Gold Body Moisturizer verspreidt een zachte, aangename geur, die de hele dag blijft. Om deze geur te intensiveren, adviseren we de delicate, elegante fragrance JAFRA Diamonds. 
 Verpakking: pot van 200ml

Enkel verkrijgbaar in november!