Gezichtsverzorging kan alleen efficiënt werken als de huid vooraf grondig is gereinigd. Daarom is het motto: Ga nooit met make-up op (ongereinigd) naar bed, hoe lang de feestavond ook was!

Verwijder in de eerste stap voorzichtig de oogmake-up; Déesse biedt u hiervoor twee producten aan – beide geschikt voor alle huidtypes. De twee oogmake-up removers reinigen zacht, grondig en moeiteloos zelfs waterproof oogmake-up zonder vervelende resten achter te laten.

In de volgende stap van gezichtsreiniging ligt de focus niet zozeer op de textuur van de huid, je moet je gewoon prettig voelen bij het product.

Als je je make-up liever verwijdert/reinigt met een reinigingsmelk, dan is dat ook prima voor een vette huid. Was je je gezicht graag met water, maar heb je een vrij droge huid? Geen probleem! Gebruik dan echter een reinigingsolie of een zachte reinigingscrème in plaats van een schuim of gel om de huid niet nog meer uit te drogen. Het Déesse-assortiment biedt voor elke voorkeur het juiste product.Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.