Gezichtsmaskers zijn de extra verzorging voor de gestreste, droge of vermoeide huid. Door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten krijgt de huid na de eerste toepassing een duidelijk frisser uiterlijk en meer welzijn.

Niet alleen hebben we af en toe een pauze nodig van het dagelijkse leven, ook onze huid heeft af en toe een extra portie verzorging nodig. De behoeften van de huid variëren in de loop van het jaar of afhankelijk van de leeftijd: in de zomer wil de huid gekalmeerd worden na het zonnebaden of in de droge lucht in de winter moet ze gehydrateerd worden. In dergelijke gevallen zijn er drie prachtige formuleringen beschikbaar; enerzijds het anti-stress masker en voor de extra hydratatie boost het hydraterende masker, anderzijds het aqua treatment gel masker.

Als niet alleen jij, maar ook je huid gestrest is, kan een masker wonderen doen. Als uw stress zich manifesteert met onaangename vlekken op uw huid, kalmeert een verhelderend masker de huid efficiënt en tegelijkertijd vermindert de kleine pauze ook uw persoonlijke stressniveau. Diep reinigende actieve ingrediënten verminderen ook toekomstige onzuiverheden. Zelfs couperose kan worden verlicht met een gericht product als het Antistress Masker!

Voor de rijpere huid wordt een rijk masker met intensief hydraterende componenten aanbevolen, dat de huid verzorgt en droogheidslijnen vermindert. Bijvoorbeeld het intensieve masker uit de exclusieve Caviar lijn .

De gezichtsmaskers van Déesse zijn effectieve verfraaiers - als je vooraf al een peeling hebt gebruikt, kunnen ze hun effect nog effectiever ontplooien.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies